Meci amical de fotbal între echipe mixte de cetățeni străini la Craiova

În data de 25.04.2021, Centrul Regional de Integrare Craiova impreuna cu voluntarii au organizat o zi sportiva. Astfel ca a avut loc, pe terenul din cadrul Stadionului Extensiv din Craiova, un meci amical de fotbal între echipe mixte de cetățeni  străini (RTT), cu scopul de a-i integra prin activități sportive și recreative. Scopul acestui eveniment este ca beneficiarii sa socializeze intre ei, participand la activitatile din cadrul proiectului. Cu acest prilej a fost depusa munca in echipa, s-au adus impreuna colegi, prieteni vechi si s-au creat noi prietenii.

Participantii si-au aratat de asemenea si spiritul competitiv, s-au creat echipe de joc si combinatia excelenta de strategie si noroc a garantat distractie si relaxare pentru toti jucatorii.

Participanții din Afganistan, Maroc, Irak, Siria, Albania, Serbia alături de romani au format echipe mixte și au socializat în pauzele meciului. Aceștia au avut ocazia prin intermediul evenimentului să interacționeze cu cei din jur, sa-si dezvolte calitățile sportive, să coopereze și să-și contureze abilitățile de lucrul într-o echipă multiculturală.