Conferință de informare și diseminare în cadrul proiectului ”Integrarea străinilor cu ședere legală în societatea românească – o construcție comună”

COMUNICAT DE PRESĂ

AIDRom – Asociația Ecumenică a Bisericilor din România va organiza în data de 24 mai 2018, o conferință de informare și diseminare în cadrul proiectului ”Integrarea străinilor cu ședere legală în societatea românească – o construcție comună”. Evenimentul va avea loc în mun. Botoșani, jud. Botoșani, începând cu ora 9:30, în sala de conferințe a Hotelului Belvedere, Bulevardul Mihai Eminescu, nr. 67.

În perioada iunie 2017-iunie 2019, Fundația ICAR, în parteneriat cu Asociația Ecumenică a Bisericilor din România-AIDRom implementează, la nivelul Regiunii 3, proiectul ”Integrarea străinilor cu ședere legală în societatea  românească- o construcție comună”, proiect finanțat de Uniunea Europeană, prin Programul Național- Fondul pentru Azil , Migrație si Integrare.

Proiectul are ca scop integrarea socială a beneficiarilor unei forme de protecție (BPI) și a străinilor cu ședere legală în România (RTT) prin implementarea unui model de integrare regională.

Mai multe informații despre acest eveniment puteți obține de la Zota Ionuț Lucian, Manager local, Centrul Regional de Integrare Iași, la următoarele date de contact:  tel: 0745 992 668, e-mail rttiasi@gmail.com .

 

Comunicat de presa Conferinta de informare si diseminare Fami 17.02.03