Evenimentele lunii martie la Centrul Regional de Integrare Craiova

  • In data de 04.03.2022 Centrul Regional de Integrare Craiova a organizat impreuna cu voluntarii  centrului un eveniment socio-cultural pentru beneficiarii dornici de a se familiriaza cu literatura romana si cititul in limba romana.
  • In data de 08.03.2022 Centrul Regional de Integrare Craiova a organizat un eveniment socio-cultural pentru ca beneficiarii să aibă oportunitatea de celebra împreună “Ziua femeii”.
  • In data de 13.03.2022 Centrul Regional de Integrare Craiova a organizat un eveniment socio-cultural pentru beneficiari din SRI LANKA dornici sa vizioneze un film la cinema.
  • In data de 24.03.2022 Centrul Regional de Integrare Craiova impreuna cu voluntarii au organizat un eveniment socio-cultural pentru beneficiari proiectului dornici sa vizioneze un film la cinema. Scopul organizării unui astfel de eveniment a fost de a integra cultural beneficiarii proiectului prin metode non-formale.  
  • In data de 26.03.2022 Centrul Regional de Integrare Craiova a organizat impreuna cu voluntarii  centrului un eveniment socio-cultural pentru beneficiarii dornici de a cunoaște unul dintre cele mai frumoase muzee de artă, găzduit de spectaculosul Palat Jean Mihail.